Teambuilding event Dilbeek

Het mooiste plaatsje bij Dilbeek voor klassevolle teambuilding events

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Dilbeek om bijvoorbeeld een teambuilding event te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Dilbeek prachtige teambuilding events voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een teambuilding event in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw teambuilding event. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een teambuilding event. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl teambuilding events vieren.

Een intiem teambuilding event in stijl bij Dilbeek

Er is bij Dilbeek geen mooiere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in teambuilding events bezitten we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk teambuilding event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw teambuilding event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Dilbeek bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Kortom, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.