Teambuilding event Asbeek

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Asbeek !

Bent u op zoek naar een knappe plek om een teambuilding event te vieren nabij Asbeek? Dan is wellicht het fraaie Nieuwenbos gegarandeerd een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Asbeek heeft alles om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 personen, zijn zeer geschikt voor het houden van teambuilding events. Het schitterende gebied van het oude landhuis is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in het landhuis nabij Asbeek. Kort gezegd, voor een op en top perfect teambuilding event bij Asbeek, één locatie: Nieuwenbos. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events.

Onze immense tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent uw teambuilding event nog dat tikkeltje meer cachet. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Asbeek ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een fijn teambuilding event in stijl bij Asbeek

Er is bij Asbeek geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in teambuilding events beschikken we over alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch teambuilding event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Asbeek bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk teambuilding event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Kortom, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.