Teambuilding event Affligem

Nieuwenbos: Voor teambuilding event in stijl bij Affligem

Als u een geschikte plaats zoekt bij Affligem om bvb. een teambuilding event te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Affligem prachtige teambuilding events voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een teambuilding event in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw teambuilding event. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een teambuilding event. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl teambuilding events vieren.

Een mooi teambuilding event in stijl bij Affligem

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van uw teambuilding event een eclatant succes te maken. Geen betere plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een teambuilding event. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw teambuilding event tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder teambuilding event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch teambuilding event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw teambuilding event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Affligem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk teambuilding event te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.