Teambuilding event Ternat

Nieuwenbos: Voor teambuilding event in stijl bij Ternat

Wie op zoek is naar de meest geschikte locatie om in stijl een teambuilding event te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Ternat. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme teambuilding event voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw teambuilding event zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw teambuilding event-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Teambuilding event in stijl.

Een fijn teambuilding event in stijl bij Ternat

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van uw teambuilding event een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een teambuilding event. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw teambuilding event tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder teambuilding event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek teambuilding event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Ternat bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk teambuilding event te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.