Teambuilding event Rooien

Stijlvolle teambuilding events in Nieuwenbos bij Rooien

Als u een geschikte plaats zoekt bij Rooien om bvb. een teambuilding event te houden, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Rooien stijlvolle teambuilding events voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een teambuilding event in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw teambuilding event. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een teambuilding event. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl teambuilding events vieren.

Een intiem teambuilding event in stijl

Er is bij Rooien geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in teambuilding events bezitten we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch teambuilding event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Rooien bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk teambuilding event te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.