Teambuilding event Mollem

Indrukwekkende locatie voor een teambuilding event bij Mollem

Wie zoekt naar een geschikte locatie om in stijl een teambuilding event te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Mollem. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme teambuilding event voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw teambuilding event zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw teambuilding event-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Teambuilding event in stijl.

Een mooi teambuilding event in stijl bij Mollem

Er is bij Mollem geen mooiere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in teambuilding events bezitten we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw teambuilding event een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk teambuilding event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw teambuilding event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Mollem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk teambuilding event te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Kortom, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.