Teambuilding event Lierde

Nieuwenbos: Voor teambuilding event in stijl bij Lierde

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Lierde kunt u terecht als u een onovertroffen teambuilding event wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Lierde is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme teambuilding events te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus teambuilding event. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw teambuilding event. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem teambuilding event in stijl

Er is bij Lierde geen mooiere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in teambuilding events bezitten we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw teambuilding event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek teambuilding event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Lierde bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.