Teambuilding event Kobbegem

Indrukwekkende locatie voor een teambuilding event bij Kobbegem

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een teambuilding event zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Kobbegem gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Kobbegem is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige events zoals teambuilding events in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw teambuilding event. Wanneer de zon van de partij is, is de prima onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een teambuilding event een onvergetelijk succes te maken. Uw teambuilding event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een mooi teambuilding event in stijl bij Kobbegem

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een teambuilding event een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een teambuilding event. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw teambuilding event tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder teambuilding event, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk teambuilding event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Kobbegem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.