Teambuilding event Geraardsbergen

Exclusieve locatie voor een teambuilding event bij Geraardsbergen

Toevallig op zoek naar een ideale gelegenheid om een teambuilding event te laten plaatsvinden vlakbij Geraardsbergen? In dat geval is het chique Nieuwenbos absoluut een goede tip. Deze fraaie oase van rust nabij Geraardsbergen is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van teambuilding events. Het mooie domein van het authentieke landhuis is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een fraai teambuilding event in een unieke omkadering en stijl in het landhuis bij Geraardsbergen. Kort samengevat, voor een onvergetelijk teambuilding event bij Geraardsbergen, één locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events.

De immense (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw teambuilding event nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Geraardsbergen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een mooi teambuilding event in stijl bij Geraardsbergen

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van uw teambuilding event een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een teambuilding event. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw teambuilding event tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder teambuilding event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect teambuilding event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Geraardsbergen bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Kortom, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.