Teambuilding event Erpe-Mere

Een zalig plaatsje bij Erpe-Mere voor stijlvolle teambuilding events

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een teambuilding event zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Erpe-Mere gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Erpe-Mere is zeer geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals teambuilding events in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw teambuilding event. Als de zon schijnt, is de prima onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het fraaie landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. Uw teambuilding event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem teambuilding event in stijl bij Erpe-Mere

Er is bij Erpe-Mere geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in teambuilding events beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch teambuilding event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Erpe-Mere bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.