Teambuilding event Dendermonde

Stijlvolle teambuilding events in Nieuwenbos bij Dendermonde

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Dendermonde om bvb. een teambuilding event te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Dendermonde prachtige teambuilding events voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een teambuilding event in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw teambuilding event. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een teambuilding event. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl teambuilding events vieren.

Een fijn teambuilding event in stijl bij Dendermonde

Er is bij Dendermonde geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in teambuilding events bezitten we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk teambuilding event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Dendermonde bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.