Teambuilding event Brussel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Brussel !

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een teambuilding event wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Brussel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Brussel is uitermate geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals teambuilding events in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw teambuilding event. Als de zon van de partij is, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. Uw teambuilding event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een mooi teambuilding event in stijl

Er is bij Brussel geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in teambuilding events beschikken we over alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw teambuilding event een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect teambuilding event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw teambuilding event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Brussel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.