Teambuilding event Brakel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Brakel !

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Brakel om bijvoorbeeld een teambuilding event te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Brakel stijlvolle teambuilding events voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een teambuilding event in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw teambuilding event. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een teambuilding event. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl teambuilding events vieren.

Een intiem teambuilding event in stijl

Er is bij Brakel geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in teambuilding events beschikken we over alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect teambuilding event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw teambuilding event bij Brakel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk teambuilding event te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.