Teambuilding event Asse

Een wondermooi plekje nabij Asse voor klassevolle teambuilding events

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een teambuilding event zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Asse gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Asse is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals teambuilding events in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw teambuilding event. Indien het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een teambuilding event een onvergetelijk succes te maken. Uw teambuilding event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een fijn teambuilding event in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van uw teambuilding event een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een teambuilding event. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw teambuilding event tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder teambuilding event, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk teambuilding event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw teambuilding event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Asse bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk teambuilding event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Kortom, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.