Teambuilding event Aalst

Indrukwekkende locatie voor een teambuilding event bij Aalst

Aan het speuren naar een geschikte stek om een teambuilding event te vieren in de buurt van Aalst? In dat geval is het fraaie Nieuwenbos absoluut een interessante optie. Deze prachtplek vlakbij Aalst is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn heel geschikt voor teambuilding events. Het fraaie gebied van het statige landhuis is natuurlijk een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een teambuilding event in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Aalst. Kort gezegd, voor een gedroomd teambuilding event bij Aalst, slechts één locatie: Nieuwenbos. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events.

Onze immense tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft uw teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aalst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een intiem teambuilding event in stijl bij Aalst

Er is bij Aalst geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in teambuilding events hebben we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch teambuilding event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw teambuilding event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Aalst bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk teambuilding event te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.