Seminarie Rooien

Stijlvolle seminaries in Nieuwenbos bij Rooien

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Rooien om bvb. een seminarie te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Rooien stijlvolle seminaries voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een seminarie in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw seminarie. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een seminarie. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl seminaries vieren.

Een intiem seminarie in stijl

Er is bij Rooien geen mooiere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een seminarie.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in seminaries beschikken we over alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw seminarie een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek seminarie

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw seminarie ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Rooien bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk seminarie te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.