Seminarie Geraardsbergen

Nieuwenbos: Voor seminarie in stijl bij Geraardsbergen

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een seminarie zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Geraardsbergen gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Geraardsbergen is heel geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals seminaries in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw seminarie. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard niets verloren. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een seminarie een onvergetelijk succes te maken. Uw seminarie zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een intiem seminarie in stijl bij Geraardsbergen

Onze ploeg weet exact wat nodig is om van uw seminarie een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een seminarie. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw seminarie tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder seminarie, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek seminarie

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw seminarie ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Geraardsbergen bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk seminarie te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.