Seminarie Gent

Nieuwenbos: Voor seminarie in stijl bij Gent

Als u een geschikte plaats zoekt bij Gent om bijvoorbeeld een seminarie te houden, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Gent prachtige seminaries voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een seminarie in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw seminarie. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een seminarie. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl seminaries vieren.

Een mooi seminarie in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat onontbeerlijk is om van uw seminarie een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een seminarie. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw seminarie tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder seminarie, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk seminarie

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw seminarie ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw seminarie bij Gent bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk seminarie te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.