Seminarie Erpe-Mere

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Erpe-Mere !

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een seminarie zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Erpe-Mere gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Erpe-Mere is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals seminaries in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw seminarie. Wanneer het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk geen man overboord. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een seminarie een eclatant succes te maken. Uw seminarie zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem seminarie in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een seminarie een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een seminarie. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw seminarie tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder seminarie, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk seminarie

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw seminarie ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw seminarie bij Erpe-Mere bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk seminarie te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.