Seminarie Buggemhout

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Buggemhout !

Wie op zoek is naar een geschikte locatie om in stijl een seminarie te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Buggemhout. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme seminarie voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw seminarie zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw seminarie-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Seminarie in stijl.

Een intiem seminarie in stijl

Er is bij Buggemhout geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een seminarie.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in seminaries beschikken we over alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch seminarie

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw seminarie ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw seminarie bij Buggemhout bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk seminarie te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.