Seminarie Wemmel

Nieuwenbos: Voor seminarie in stijl bij Wemmel

Toevallig op zoek naar een geschikte gelegenheid om een seminarie te organiseren bij Wemmel? In dat geval is voor u het gerenommeerde Nieuwenbos gegarandeerd een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Wemmel heeft alles om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van seminaries. Het fraaie domein van het oude landhuis is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een seminarie in een unieke stijl en locatie in het landhuis nabij Wemmel. Kort samengevat, voor een fantastisch seminarie bij Wemmel, slechts één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent uw seminarie nog dat beetje extra ‘cachet’. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Wemmel ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een mooi seminarie in stijl bij Wemmel

Er is bij Wemmel geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een seminarie.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in seminaries bezitten we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk seminarie

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw seminarie ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw seminarie bij Wemmel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk seminarie te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.