Seminarie Opstal

Een wondermooi plekje nabij Opstal voor stijlvolle seminaries

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een seminarie te houden vlakbij Opstal? Dan is wellicht het chique Nieuwenbos ongetwijfeld een geschikte optie. Deze rustige locatie bij Opstal is helemaal uitgerust om van een seminarie een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor seminaries. Het mooie domein van het klassieke landhuis is echt wel een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een seminarie in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis bij Opstal. Kort samengevat, voor een op en top perfect seminarie bij Opstal, 1 adres: Nieuwenbos! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries.

Onze ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent uw seminarie nog dat tikkeltje meer cachet. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Opstal ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een intiem seminarie in stijl bij Opstal

Onze ploeg weet exact wat onontbeerlijk is om van een seminarie een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een seminarie. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw seminarie tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder seminarie, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek seminarie

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw seminarie ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw seminarie. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Opstal bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk seminarie te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.