Seminarie Liedekerke

Stijlvolle seminaries in Nieuwenbos bij Liedekerke

Wie zoekt naar de meest geschikte locatie om in stijl een seminarie te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Liedekerke. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme seminarie voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw seminarie zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw seminarie-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Seminarie in stijl.

Een mooi seminarie in stijl

Er is bij Liedekerke geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een seminarie.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in seminaries hebben we alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw seminarie een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek seminarie

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw seminarie ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Liedekerke bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk seminarie te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.