Seminarie Halle

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Halle !

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een seminarie voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Halle leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique seminaries. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een ideale plek voor een seminarie in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een seminarie die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om in alle gezelligheid een seminarie te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw seminarie op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi seminarie in stijl

Er is bij Halle geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een seminarie.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in seminaries bezitten we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect seminarie

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw seminarie ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw seminarie bij Halle bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk seminarie te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.