Seminarie Haaltert

Nieuwenbos: Voor seminarie in stijl bij Haaltert

Wie op zoek is naar de meest geschikte locatie om in stijl een seminarie te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Haaltert. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme seminarie voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw seminarie zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw seminarie-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Seminarie in stijl.

Een fijn seminarie in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat nodig is om van een seminarie een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een seminarie. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw seminarie tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder seminarie, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek seminarie

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw seminarie ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Haaltert bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk seminarie te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.