Seminarie Dilbeek

Een wondermooi plekje nabij Dilbeek voor klassevolle seminaries

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een seminarie zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Dilbeek gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Dilbeek is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals seminaries in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw seminarie. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard niets verloren. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een seminarie een onvergetelijk succes te maken. Uw seminarie zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een intiem seminarie in stijl

Er is bij Dilbeek geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een seminarie.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in seminaries beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk seminarie

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw seminarie ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Dilbeek bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk seminarie te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.