Seminarie Denderleeuw

Nieuwenbos: Voor seminarie in stijl bij Denderleeuw

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een seminarie zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Denderleeuw gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Denderleeuw is uitermate geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige events zoals seminaries in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw seminarie. Als de zon van de partij is, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een seminarie een eclatant succes te maken. Uw seminarie zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een mooi seminarie in stijl

Ons ervaren team weet exact wat onontbeerlijk is om van een seminarie een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een seminarie. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw seminarie tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder seminarie, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek seminarie

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw seminarie ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Denderleeuw bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk seminarie te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.