Seminarie Brussel

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Brussel !

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Brussel om bijvoorbeeld een seminarie te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Brussel stijlvolle seminaries voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een seminarie in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw seminarie. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een seminarie. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl seminaries vieren.

Een intiem seminarie in stijl

Er is bij Brussel geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een seminarie.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in seminaries beschikken we over alle troefkaarten om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect seminarie

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw seminarie ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw seminarie bij Brussel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk seminarie te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.