Seminarie Asse

Stijlvolle seminaries in Nieuwenbos bij Asse

In het gastvrije Nieuwenbos bij Asse kunt u terecht als u een onvergetelijk seminarie wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Asse is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme seminaries te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus seminarie. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw seminarie. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem seminarie in stijl bij Asse

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een seminarie een weergaloos succes te maken. Geen betere plek dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een seminarie. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw seminarie tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder seminarie, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch seminarie

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw seminarie ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw seminarie bij Asse bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk seminarie te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.