Seminarie Asbeek

Stijlvolle seminaries in Nieuwenbos bij Asbeek

In het gastvrije Nieuwenbos bij Asbeek kunt u terecht als u een onovertroffen seminarie wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de aangename omgeving van Asbeek is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme seminaries te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus seminarie. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw seminarie. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem seminarie in stijl bij Asbeek

Er is bij Asbeek geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een seminarie.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in seminaries beschikken we over alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk seminarie

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw seminarie ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Asbeek bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk seminarie te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.