Seminarie Affligem

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Affligem !

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Affligem om bvb. een seminarie te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Affligem prachtige seminaries voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een seminarie in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw seminarie. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een seminarie. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl seminaries vieren.

Een mooi seminarie in stijl bij Affligem

Er is bij Affligem geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een seminarie.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in seminaries hebben we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk seminarie

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw seminarie ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Affligem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk seminarie te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een seminarie in intieme kring. Kortom, als u een seminarie in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.