Seminarie Aalst

Het beste plekje bij Aalst voor klassevolle seminaries

Toevallig op zoek naar een geschikte plaats om een seminarie te laten plaatsvinden in de buurt van Aalst? Dan is het chique Nieuwenbos zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Aalst beschikt over alle troeven om van een seminarie een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van seminaries. Het adembenemend mooie gebied van het klassieke landhuis is echt wel een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique seminarie in een unieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Aalst. Kortom, voor een fantastisch seminarie bij Aalst, slechts één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries.

Onze ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft uw seminarie nog dat beetje extra cachet. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Aalst ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een fijn seminarie in stijl

Er is bij Aalst geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een seminarie.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in seminaries hebben we alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw seminarie een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk seminarie

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw seminarie ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw seminarie. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw seminarie werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw seminarie bij Aalst bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk seminarie te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol seminarie

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een seminarie in intieme kring. Dus, als u een seminarie wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.