Privéfeest Geraardsbergen

Nieuwenbos: Voor privéfeest in stijl bij Geraardsbergen

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Geraardsbergen om bijvoorbeeld een privéfeest te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Geraardsbergen stijlvolle privéfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een privéfeest in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw privéfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een privéfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl privéfeesten vieren.

Een mooi privéfeest in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat nodig is om van een privéfeest een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een privéfeest. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw privéfeest tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder privéfeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk privéfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw privéfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw privéfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw privéfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw privéfeest bij Geraardsbergen bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk privéfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol privéfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een privéfeest in intieme kring. Dus, als u een privéfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.