Privéfeest Rooien

Een idyllisch plaatsje nabij Rooien voor klassevolle privéfeesten

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Rooien om bijvoorbeeld een privéfeest te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Rooien stijlvolle privéfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een privéfeest in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw privéfeest. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een privéfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl privéfeesten vieren.

Een intiem privéfeest in stijl bij Rooien

Ons ervaren team weet exact wat allemaal nodig is om van een privéfeest een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een privéfeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw privéfeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder privéfeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk privéfeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw privéfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw privéfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw privéfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw privéfeest bij Rooien bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk privéfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol privéfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een privéfeest in intieme kring. Dus, als u een privéfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.