Privéfeest Lede

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Lede !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een privéfeest wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Lede gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Lede is zeer geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals privéfeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw privéfeest. Als het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere kamer in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een privéfeest een eclatant succes te maken. Uw privéfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een fijn privéfeest in stijl

Onze ploeg weet perfect wat nodig is om van een privéfeest een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een privéfeest. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw privéfeest tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder privéfeest, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk privéfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw privéfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw privéfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw privéfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw privéfeest bij Lede bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk privéfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol privéfeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een privéfeest in intieme kring. Kortom, als u een privéfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.