Privéfeest Asse

Het mooiste plekje bij Asse voor klassevolle privéfeesten

In het gastvrije Nieuwenbos bij Asse kunt u terecht als u een onvergetelijk privéfeest wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Asse is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme privéfeesten te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus privéfeest. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw privéfeest. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi privéfeest in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw privéfeest een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een privéfeest. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw privéfeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder privéfeest, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch privéfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw privéfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw privéfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw privéfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw privéfeest bij Asse bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk privéfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol privéfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een privéfeest in intieme kring. Dus, als u een privéfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.