Personeelsfeest Steenvoort

Stijlvolle personeelsfeesten in Nieuwenbos bij Steenvoort

Op zoek naar een ideale plek om een personeelsfeest te houden vlakbij Steenvoort? Dan is het Nieuwenbos ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Steenvoort heeft alles om van een personeelsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn heel geschikt voor personeelsfeesten. Het mooie domein van het oude landhuis is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een fraai personeelsfeest in een unieke stijl en locatie in het landhuis bij Steenvoort. Dus, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Steenvoort, 1 adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten.

De immense (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft uw personeelsfeest nog dat beetje extra cachet. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Steenvoort ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een mooi personeelsfeest in stijl

Er is bij Steenvoort geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een personeelsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in personeelsfeesten bezitten we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw personeelsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch personeelsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Steenvoort bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk personeelsfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.