Personeelsfeest Ninove

Stijlvolle personeelsfeesten in Nieuwenbos bij Ninove

Bent u op zoek naar een knappe plek om een personeelsfeest te laten plaatsvinden nabij Ninove? In dat geval is wellicht het chique Nieuwenbos gegarandeerd een goede optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Ninove heeft alles om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten. Het mooie gebied van het oude landhuis is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met een fraai personeelsfeest in een authentieke stijl en locatie in het landhuis nabij Ninove. Kortom, voor een perfect personeelsfeest bij Ninove, slechts één adres: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten.

De immense tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw personeelsfeest nog dat beetje extra cachet. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Ninove ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een fijn personeelsfeest in stijl

Ons ervaren team weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van uw personeelsfeest een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een personeelsfeest. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw personeelsfeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder personeelsfeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch personeelsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw personeelsfeest bij Ninove bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk personeelsfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Kortom, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.