Personeelsfeest Mollem

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Mollem !

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Mollem om bvb. een personeelsfeest te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Mollem stijlvolle personeelsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een personeelsfeest in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw personeelsfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een personeelsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl personeelsfeesten vieren.

Een mooi personeelsfeest in stijl

Ons ervaren team weet exact wat onontbeerlijk is om van een personeelsfeest een weergaloos succes te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een personeelsfeest. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw personeelsfeest tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder personeelsfeest, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk personeelsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw personeelsfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw personeelsfeest bij Mollem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk personeelsfeest te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.