Personeelsfeest Merchtem

Een zalig plaatsje nabij Merchtem voor chique personeelsfeesten

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een personeelsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Merchtem leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique personeelsfeesten. Ons oergezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een mooie locatie voor een personeelsfeest in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de unieke en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een personeelsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om gezellig een personeelsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw personeelsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een fijn personeelsfeest in stijl bij Merchtem

Er is bij Merchtem geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een personeelsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in personeelsfeesten bezitten we alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw personeelsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect personeelsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Merchtem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.