Personeelsfeest Malderem

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Malderem !

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een personeelsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Malderem leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique personeelsfeesten. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een personeelsfeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw genodigden een personeelsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om in alle gezelligheid een personeelsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw personeelsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi personeelsfeest in stijl

Onze ploeg weet perfect wat onontbeerlijk is om van uw personeelsfeest een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een personeelsfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw personeelsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder personeelsfeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch personeelsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Malderem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk personeelsfeest te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.