Personeelsfeest Londerzeel

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Londerzeel !

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een personeelsfeest te houden in de buurt van Londerzeel? In dat geval is wellicht het fraaie Nieuwenbos gegarandeerd een goede tip. Deze rustige locatie gelegen bij Londerzeel beschikt over alle troeven om van een personeelsfeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten. Het adembenemend mooie gebied van het authentieke landhuis is natuurlijk een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een personeelsfeest in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Londerzeel. Kort samengevat, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Londerzeel, 1 locatie: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent uw personeelsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Londerzeel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een intiem personeelsfeest in stijl bij Londerzeel

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat nodig is om van uw personeelsfeest een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een personeelsfeest. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw personeelsfeest tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder personeelsfeest, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect personeelsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Londerzeel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk personeelsfeest te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: charmante ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.