Personeelsfeest Lebbeke

Een wondermooi plekje nabij Lebbeke voor stijlvolle personeelsfeesten

In het gastvrije Nieuwenbos bij Lebbeke kunt u terecht als u een onovertroffen personeelsfeest wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Lebbeke is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme personeelsfeesten te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus personeelsfeest. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw personeelsfeest. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi personeelsfeest in stijl

Er is bij Lebbeke geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een personeelsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in personeelsfeesten hebben we alle troefkaarten om van elk event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw personeelsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect personeelsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw personeelsfeest bij Lebbeke bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.