Personeelsfeest Erpe-Mere

Stijlvolle personeelsfeesten in Nieuwenbos bij Erpe-Mere

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Erpe-Mere om bijvoorbeeld een personeelsfeest te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Erpe-Mere prachtige personeelsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een personeelsfeest in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw personeelsfeest. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een personeelsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl personeelsfeesten vieren.

Een intiem personeelsfeest in stijl

Er is bij Erpe-Mere geen mooiere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een personeelsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in personeelsfeesten hebben we alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw personeelsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk personeelsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Erpe-Mere bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk personeelsfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.