Personeelsfeest Denderleeuw

Nieuwenbos: Voor personeelsfeest in stijl bij Denderleeuw

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een personeelsfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Denderleeuw? Dan is voor u het fraaie Nieuwenbos ongetwijfeld een geschikte optie. Deze prachtplek in de buurt van Denderleeuw heeft alles om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 mensen, zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten. Het sprookjesachtige domein van het authentieke landhuis is uiteraard een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met een fraai personeelsfeest in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Denderleeuw. Kort gezegd, voor een fantastisch personeelsfeest bij Denderleeuw, 1 locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde personeelsfeesten.

De immense (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft uw personeelsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Denderleeuw ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een intiem personeelsfeest in stijl bij Denderleeuw

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat nodig is om van uw personeelsfeest een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een personeelsfeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw personeelsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder personeelsfeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk personeelsfeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Denderleeuw bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk personeelsfeest te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Kortom, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.