Personeelsfeest Buggemhout

Een zalig plekje bij Buggemhout voor chique personeelsfeesten

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een personeelsfeest zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Buggemhout gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Buggemhout is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals personeelsfeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw personeelsfeest. Wanneer de zon van de partij is, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard geen man overboord. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een personeelsfeest een onvergetelijk succes te maken. Uw personeelsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een mooi personeelsfeest in stijl bij Buggemhout

Ons ervaren team weet als geen ander wat nodig is om van een personeelsfeest een weergaloos succes te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een personeelsfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw personeelsfeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder personeelsfeest, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch personeelsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw personeelsfeest bij Buggemhout bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk personeelsfeest te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een personeelsfeest in intieme kring. Kortom, als u een personeelsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.