Personeelsfeest Asbeek

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Asbeek !

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Asbeek om bvb. een personeelsfeest te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Asbeek stijlvolle personeelsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een personeelsfeest in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw personeelsfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een personeelsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl personeelsfeesten vieren.

Een fijn personeelsfeest in stijl

Er is bij Asbeek geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een personeelsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in personeelsfeesten bezitten we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw personeelsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek personeelsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw personeelsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw personeelsfeest bij Asbeek bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk personeelsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Kortom, als u een personeelsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.