Personeelsfeest Wemmel

Het beste plekje bij Wemmel voor stijlvolle personeelsfeesten

Als u een geschikte plaats zoekt bij Wemmel om bvb. een personeelsfeest te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Wemmel prachtige personeelsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een personeelsfeest in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw personeelsfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een personeelsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl personeelsfeesten vieren.

Een fijn personeelsfeest in stijl

Ons ervaren team weet exact wat allemaal nodig is om van uw personeelsfeest een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een personeelsfeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw personeelsfeest tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder personeelsfeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek personeelsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw personeelsfeest bij Wemmel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.