Personeelsfeest Meise

Exclusieve locatie voor een personeelsfeest bij Meise

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een personeelsfeest te organiseren vlakbij Meise? Dan is het chique Nieuwenbos absoluut een goede uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Meise heeft alles in huis om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van personeelsfeesten. Het mooie gebied van het klassieke landhuis is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een fraai personeelsfeest in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis bij Meise. Kortom, voor een onvergetelijk personeelsfeest bij Meise, slechts één locatie: Nieuwenbos. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde personeelsfeesten.

Onze uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw personeelsfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Meise ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een mooi personeelsfeest in stijl bij Meise

Er is bij Meise geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een personeelsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in personeelsfeesten hebben we alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw personeelsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect personeelsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw personeelsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsfeest bij Meise bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Dus, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.