Personeelsfeest Herne

Nieuwenbos: Voor personeelsfeest in stijl bij Herne

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een personeelsfeest wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Herne gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Herne is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals personeelsfeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw personeelsfeest. Als het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een personeelsfeest een eclatant succes te maken. Uw personeelsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een intiem personeelsfeest in stijl

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat nodig is om van uw personeelsfeest een eclatant succes te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een personeelsfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw personeelsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder personeelsfeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch personeelsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw personeelsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw personeelsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw personeelsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw personeelsfeest bij Herne bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk personeelsfeest te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol personeelsfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een personeelsfeest in intieme kring. Kortom, als u een personeelsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.